Företagsmäklare sökes till flera orter

Om oss

Old Brokers är specialister på företagsförmedling, företagsvärderingar och företagsanalyser över hela Sverige. Företaget har över 40 år samlad kunskap inom företagsförmedling – både inkråmsförsäljning samt bolagsförsäljning. Dessutom tillhandahåller vi juridisk kompetens inom Bolagsrätt/Avtalsrätt och Kommersiell rätt.

Vi förmedlar små som stora företag inom hela Sverige. Branscher som Hotell, Industri, Restaurang, Trafikbutiker, Industrier, Caféer, samt övriga allmännyttiga butiker. Företaget startade årsskiftet 2016 och har sedan dess utökat på fler orter. I Sverige finns vi idag på 7 orter och är i dagsläget 7 mäklare.

Vi växer och söker därför förstärkning till samtliga regioner: Stockholm, Småland, Örebro, Dalarna.

Om dig

Du har antingen erfarenhet av branschen sedan tidigare eller är i grunden själv entreprenör och har drivit eller driver företag idag. Vi tror du är ambitiös, målmedveten och har hög drivkraft. Självklart måste du vara serviceinriktad när du ska hjälpa dina kunder till ett av sitt livs viktigaste affärer.

I rollen som företagsmäklare ansvarar du för hela processen från intag till försäljning och tillträde. Till hjälp har du vår jurist och kollegor med över 40 års samlad erfarenhet.

Tillgängliga regioner:

Småland

Örebro län/mellansverige

Stockholm

Dalarna

Norrland

Låter det som något för dig? Skicka din ansökan redan idag till: paulina@oldbrokers.se

För frågor om tjänsten, kontakta Paulina på paulina@oldbrokers.se alt. 076 392 68 60