Om oss

Old Brokers är specialister på företagsförmedling, företagsvärderingar och företagsanalyser.

Företaget har ca 40 år samlad kunskap inom företagsförmedling – både inkråmsförsäljning samt bolagsförsäljning. Dessutom tillhandahåller vi juridisk kompetens inom Bolagsrätt/Avtalsrätt och Kommersiell rätt.

Vi förmedlar företag, små som stora inom hela Sverige. Branscher som Hotell, Industri, Restaurang, Trafikbutiker, Caféer, samt övriga allmännyttiga butiker. Företaget startade årsskiftet 2016 och har sedan dess utökat på fler orter. I Sverige finns vi idag på 7 orter och är i dagsläget 7 mäklare.Old Brokers AB har sitt Huvudkontor i Örebro, styrelsen besitter gedigna erfarenheter och samlad kompetens inom området därav namnet på företaget Old Brokers. Vi gör en mycket god och rättvis värdering av ert företag så som marknaden är beredd att ge. Vi tar hänsyn till geografiskt läge, ort, omsättning, hyra, konkurrens samt vad marknaden säger.

Vi ger en rättvis prisidé och inte ett fantasipris av ert företag. Ni vill sälja, vi vill sälja det åt er! Så vill du sälja, så följer vi med hela vägen från intag till tillträde. Och till våra köpare gäller samma sak. Vi säkerställer alltid att kunden kan finansiera det objektet som de är intresserade av.

Genom våra kontroller så slipper vi onödig tid med att försöka finansiera objektet. Våra kunder så som Köpare Säljare uppskattar våra kunskaper och bedömningar och hur det skall gå till att finansiera objektet. Vi har bra kunskaper vad banker, myndigheter, hyresvärdar etc. kräver. Detta gör att både säljare och köpare känner sig trygga att anlita oss. Vårt prioritet är att göra en bra affär där alla parter blir nöjda. Vårt motto är; vi kan vårt jobb, och ni kan ert jobb. Vi leder, andra följer. Är du intresserad av yrket som Företagsmäklare?

Bli din egen företagsmäklare, kontakta oss: info@oldbrokers.se

Företagsmäklare går inte under Fastighetsmäklarlagen (2011:666).

OLD Brokers AB är registrerade och innehar anmälningspliktig verksamhet (2009:62)

OLD Brokers AB innehar Profession ansvar försäkring för Företagsmäklaransvar.

OLD Brokers AB styrelse är medlemmar i Sverige Företagsmäklares Riksförbund (SFR)