Obj.nr.BO-942 Salong med stora möjligheter

Obj.nr.BO-942 Salong med stora möjligheter

Såld

Ring för info!

  • bo-942-sald
  • bo-942-02
  • bo-942-03

Fastighets ID :

 ingen

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva salong Du och Jag i Växjö. Salongen är belägen inne på lasarettet i Växjö vilket gör att det passerar många människor varje dag. Tänk bara att det är 3 000 anställda på sjukhuset. Kundunderlaget är enormt!

Salongen har drivits av samma ägare sedan 1971 så det finns en mycket trogen och inarbetad kundkrets. Dagens ägare har dragit ner på sin arbetstid så hon arbetar bara tre dagar i veckan numera. Det finns alltså en stor potential att utvidga verksamheten. Dessutom finns det tre stolar att hyra ut, varav en är uthyrd i dagsläget.

I salongen arbetar de också en del med utprovning och försäljning av peruker, vilket passar mycket bra ihop med salongens läge. Många som är i behov av en peruk tycker att det är smidigt och enkelt att få den utprovad på sjukhuset. Nischen för peruker är mycket lönsam.

Verksamheten har alltid fungerat mycket bra ekonomiskt. Omsättningen på 600 000 kronor kan relativt enkelt dubbleras och med det också vinsten. Hyr man dessutom ut ett par stolar så blir vinsten ännu bättre. Hyra och andra omkostnader är låga.

Företaget drivs idag av en person, men med hjälp vid arbetstoppar och bokföring. Man har en bra stabil oms. En bra lön kan man lyfta från företaget, och det genererar vinst.
Ägaren kan hjälpa till vid övertagande i en viss tid, beror på vad man kommer överens om.

Respektera detta
All information sker endast via mäklare, och ingen kontakt med säljare sker utan mäklaren.
Ring för mer info.

FA K T A
Objekt nr: BO-942
Bransch: Frisör
Namn: Salong Du och Jag
Ort: Växjö
Adress: Lasarettet, Växjö
Oms: 600 000 kr (ring för info.)
Hyra: 5 000 kr exkl. moms

Ansvarig mäklare:
Martin Adamson
070-250 68 96
martin@oldbrokers.se

Liknande rörelser