Obj.nr.KI-714 Spel- och tobakshandel

Obj.nr.KI-714 Spel- och tobakshandel

Till Salu

795,000SEK

  • direkt1
  • direkt2
  • direkt4
  • direkt5
  • direk6
  • direkt3

Fastighets ID :

 ingen

Beskrivning

Spel- och tobakshandel med potential!

Direkten i Moheda försäljes härmed som inkråm. Butiken ligger centralt i Moheda mitt på genomfartsleden. Lokalen är ljus och fräsch och mycket väl anpassad till ändamålet. Spelmarknaden kommer vid årsskiftet att regleras så att utländska spelbolag måste betala skatt i Sverige. Detta kommer att flytta över mycket spelande till Svenska Spel och dess ombud. Onlinespel blir helt enkelt inte lika intressant efter regleringarna.

Idag bedriver man spel- och tobakshandel, försäljning av godis och dryck samt lättare matservering. För den som vill utveckla verksamheten så finns det plats för mer servering. Att satsa mer på enklare maträtter och kaffe/fika samt såklart glass på sommaren skulle vara mycket framgångsrikt. Bygger man dessutom ut befintlig uteservering med lite fler bord och stolar så kommer folk att strömma till butiken. Fastighetsägaren har redan godkänt en större uteservering.

Verksamheten är fristående men ingår i Direkten-kedjan. Genom Direkten får butiken mycket förmånliga inköpsavtal samt möjlighet att delta i kampanjer. Till exempel så hade Direkten mycket kampanjer i samband med fotbolls-VM i början av sommaren.

Dessutom inrymmer lokalen en blomsterhandel som drar mycket folk till butiken. Blomsterhandeln är även den till salu för den som är intresserad. Blomsterhandeln inrymmer en nyare ”blomkyl”.

Moheda är en ort belägen i Alvesta kommun. Avståndet till Växjö är cirka två mil. Det bor drygt 2 000 personer i samhället och det finns en F-9 skola. På orten finns en ICA-butik samt någon ytterligare butik. Sveriges ledande träskotillverkare, Mohedatoffeln, har sin fabrik i Moheda.
Alla förfrågningar och/eller kontakt sker via mäklaren

F A K T A
Obj. nr: KI-714
Bransch: spel- och tobakshandel
Namn: Direkten Moheda
Ort: Moheda
Adress: Växjövägen 16
Oms: 2,4 miljoner (ring för info.)
Yta: 200 kvadratmeter
Hyra: 48 000 kr/år
Pris: 795 000 kr

Ansvarig mäklare:
Martin Adamson
070-250 68 96
036-777 78 36
martin@oldbrokers.se

Liknande rörelser