Obj.nr.RE-344 Restaurang med underbar utsikt!

Obj.nr.RE-344 Restaurang med underbar utsikt!

Till Salu

4,500,000SEK

  • ob-bredablick-01
  • ob-bredablick-06
  • ob-bredablick-05
  • ob-bredablick-04
  • ob-bredablick-03
  • ob-bredablick-02

Fastighets ID :

 ingen

Beskrivning

Restaurang med underbar utsikt!

Restaurang Bredablick i Falköping försäljes nu som bolag med fastighet. Restaurangen är belägen på kanten av Mösseberg med milsvid utsikt över staden och landskapet runt om kring och är mycket populär både bland stadens invånare och bland turister. Detta fantastiska läge ligger bara 3 kilometer ifrån Falköpings centrum! Restaurangen är unik i sitt slag och har mycket gott renommé.

Restaurangen har genomgått en omfattande renovering under senare år och är mycket fräsch med genomgående fina ytskikt och snygga möblemang. Med en matsal med 80 ätande gäster samt en lounge för cirka 20 cafégäster finns det gott om utrymme för alla. Dessutom finns det flexibla konferensrum en trappa ner som kan ta emot så mycket som 150 konferensgäster. Alla lokalerna har magnifik utsikt över staden och landsbygden. Utanför finns gott om parkeringsplatser och bra utrymme för bussar varför restaurangen ofta gästas av bussresenärer.

Idag serveras lunch till cirka 75 gäster varje dag, men på sommaren ökar det till så många som 140 ätande per dag! Dessutom levererar man mat till förskolor i kommunen varje dag med en egen bil. Vid julbord och andra evenemang kan man ta emot 300 ätande på en och samma gång!

Uteserveringen har plats för 70 ätande samt 20 cafégäster även den med samma fantastiska utsikt. Här ute kan arrangeras pubkvällar och liknande utan att störa några grannar. Sommartid är uteserveringen fantastisk att vistas på!

Mösseberg som är Falköpingsbornas stora rekreationsområde med en djurpark, ett utsiktstorn, en populär badsjö, en motionscentral, tre slalombackar och en campingplats är också mycket populär bland turister på sommaren. Särskilt djurparken är mycket välbesökt på sommaren och den ligger bara ett stenkast ifrån restaurang Bredablick.

Det finns mycket potential i denna verksamhet då man idag endast bedriver lunchservering, men det finns underlag även för kvällsarrangemang. Man har tidigare bedrivit nattklubb och pubkvällar med mycket besökande gäster, som mest 3 000(!) besökare en och samma kväll. Dessutom har nuvarande ägare projekterat för att bygga på en våning för hotellrum. Dessa planer övertas av köparen.

Mycket goda köksutrymmen med separat renseri samt kyl- och frysrum. Det finns också separata kyl- och frysrum samt torrförråd. Verksamheten innehar alla nödvändiga tillstånd inklusive alkoholtillstånd. Nuvarande tillstånd medger att fyra gånger per hägna in hela parkeringen och arrangera större konserter.

Alla förfrågningar och/eller kontakt sker via mäklaren

F A K T A
Obj. nr: RE-344
Bransch: restaurang
Namn: restaurang Bredablick
Ort: Falköping
Adress: Mösseberg
Oms: 4,3 miljoner (ring för info.)
Yta: 850 kvadratmeter
Hyra: egen fastighet
Pris: Ring för info. (alla bud beaktas)

Ansvarig mäklare:
Martin Adamson
070-250 68 96
036-777 78 36
martin@oldbrokers.

Liknande rörelser