Sälja

Vill du sälja ditt företag?

Anlita Old Brokers med trygghet – både vid inkråm och bolagsförsäljning. Vi har flera års erfarenhet av företagsöverlåtelser.

Old Brokers kan hjälpa dig och erbjuder en professionell tjänst när du ska sälja ditt företag, rörelse eller verksamhet.

När du anlitar oss på Old Brokers så blir du en del av vårt team, där vi är med både säljare och köpare, från start till avslut. Med ca 40 år samlad kunskap inom företagsförmedling, och även juridisk kompetens inom Bolagsrätt, Avtalsrätt och Kommersiell rätt, borgar vårt samarbete för ett tryggt samarbete och en kostnadseffektiv försäljning. Våra företagsmäklare och företagsförmedlare har varit verksamma i branschen under många år och besitter de kunskaper som krävs vid affärs- och företagsöverlåtelser. 

 

Med en historik med många varierande objekt förmedlade genom åren, kan du känna dig trygg med vår kompetens när du väljer att anlita oss.Vår erfarenhet och kunskap borgar även för att du ska få en korrekt och rättvis företagsvärdering så att du får det rätta priset för ditt företag redan från början. Ni ska känna att när ni anlitar oss, så är ni trygga i att vi gör vårt jobb. Det vill säga att vi sköter allt inom försäljning, visning, kundkontakter, budgivning, etc. Vi har goda referenser, både från säljare och köpare. Så tveka inte att fylla i dina uppgifter nedan så kommer någon av våra företagsmäklare att kontakta dig så snart som möjligt. Ange gärna vilken tid du önskar bli kontaktad, då vi vet att du som företagare har mycket att göra.

 

 

Vill du veta vad ditt företag är värt?